VIP-store jälleenmyyjä Kouvola

Olen VIPstoren jälleenmyyjä. Minun kautta voi tilata kaikkia VIPstoren tuotteita.

  • Jälleenmyyjän kautta tilatessa tuotteita säästät postikuluissa (ei koske tarha tuotteita)
  • Jos asut kauempana niin saan tilattua tuotteet sinulle lähimpään postiin. Yli 100€ tilauksella säästät postimaksun (alle 33kg paketti) alle 100€ tilauksista menee 5,90€ postimaksu.
  • Lähetä tilaus caaallepo@gmail.com laita viestiin oma nimi, puhelinnumero, tuotteen nimi, tuote numero, kappale määrä.
  • Tilaukset maksetaan noutaessa käteisellä tai kortilla (pankkikortti mahdollisuus on)

Heti saatavilla olevat tuotteet

Booster Pellavansiemenöljy, 950 ml 12,90€ kpl

Kotimainen Booster Pellavansiemenöljy valmistetaan puhtaista ja luonnollisista kotimaisista raaka-aineista. Se tarjoaa erinomaisen energianlähteen metsästys-, työ- ja aktiivikoirille. Öljylisän avulla ruokamäärä voidaan pitää maltillisena varmistaen kuitenkin riittävä energiamäärä raskasta työtä tekevälle koiralle. Kylmäpuristettu Booster Pellavansiemenöljy sisältää luonnostaan runsaasti Omega 3 -rasvahappoja, jotka auttavat tukemaan nivelterveyttä, ylläpitämään tervettä ihoa ja turkkia sekä edistämään ravintoaineiden hyödyntämistä.

Booster Pellavaöljy auttaa tasapainottamaan Omega-3 ja -6 -rasvahappojen suhdetta, josta on etua erityisesti tulehduksissa ja allergioissa. Kylmäpuristusmenetelmä auttaa säilyttämään pellavaöljyn luonnollisen rasvahappo- ja vitamiinikoostumuksen puristusprosessin aikana. Maistuva Booster Pellavaöljy voidaan tarjota koiralle helposti ruuan seassa. Säilötty luonnollisesti E-vitamiinilla.

Täydennysrehu koirille. Koostumus: Kylmäpuristettu pellavaöljy 99,8 %

Ravintoaineet:

Raakarasva 100 %,

josta alfalinoleenihappo 62 % rasvahapoista

linolihappo 16 % rasvahapoista

E-vitamiini 215 mg / 100 g

Ravitsemukselliset lisäaineet:

E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti, 3a700) 1900 mg/kg

1 mg all-rac-alfa-tokoferyyliasetaattia = 1IU 0,2 %

Käyttöohje:

15 ml / päivä (maksimissaan 15 % ruoka-annoksesta)

Muuntokelpoinen energia 35,6 MJ/kg


Naudan polvilumpio 3€/kpl

Muheva naudan polvilumpio, jonka parissa isokin koira puuhastelee pitkään. Luuydin, lihajäämät ja rustot tarjoavat maukasta syötävää. Laadukas, aito herkku, joka auttaa tyydyttämään koiran luontaisen pureskelutarpeen ja tarjoaa koiralle mukavaa ajanvietettä ja leuoille & hampaille työtä. 


45cm pitkä naudan palviluu 5,5€/kpl

Uskottava, reilunkokoinen aito naudan palviluu, jossa on mukavasti lihajäämiä, luuydintä ja rustoja koiran syötäväksi. Luun kalvaminen auttaa tyydyttämään koiran luonnollisen ja lajityypillisen pureskelutarpeen ja tarjoaa mukavaa ajankulua & työtä hampaille ja leuoille.

Palviluiden pituus 45 cm.


Lakse Kronch Pocket -koulutusmakupalat lohesta, 175 g 3,20€/kpl

Terveellinen, viljaton makupala lohesta & perunasta! Viljattomat Lakse Kronch Pocket -koulutusmakupalat lohesta ja perunasta ovat herkullisia, mutta siistejä makupaloja, jotka eivät murene tai tahri käsiä ja taskuja. Makupalat sisältävät luontaisesti runsaasti välttämättömiä Omega-3 & -6 -rasvahappoja.

Lohiproteiini on erittäin helposti imeytyvä ja sulava eläinvalkuaisen lähde. Lakse Kronch Pocket on terveellinen, luonnollinen ja lisäaineeton makupala, joka maistuu hyvältä! Soveltuu erinomaisesti tarjottavaksi koiran päivittäisen ravinnon lisänä.

Valmistusaineet: 100 % tuore lohi.

Antioksidantit: Luonnolliset tokoferolit (E-vitamiini), askorbyyli-palmitaatti (C-vitamiini), sitruunahappo.

Koostumus / 100 g: Raakavalkuainen 31,5 g, raakarasva 35,1 g (josta monityydytymättömiä rasvahappoja 9576 mg, EPA 1018 mg, DHA 1588 mg), hehkutusjäännös 8,6 g, vesi 7,0 g.

Energiasisältö: 513 kcal/100 g